innerbanerimg.jpg

Over ons

Image

Orbitus is al jarenlang ICT service provider. Wij zijn gespecialiseerd in shopfloor (MES) en warehouse (WMS) systemen.

De jarenlange ervaring in het implementeren van ICT optimalisatie projecten binnen planning, productie en magazijn – dit in nauwe samenwerking met diverse verantwoordelijken in diverse sectoren – geeft ons een groot voordeel naar no-nonsense aanpak en resultaatgerichte gedrevenheid. De integratie van een MES en WMS is op dit ogenblik hét middel bij uitstek om op een adequate manier de diverse planning en productie processen op te volgen en te stroomlijnen. Werkt u nog met Excel en papier op de werkvloer, dan kunnen wij u helpen dit te optimaliseren en uw productiviteit een boost te geven!

Ons team en kennisdomeinen

Implementator
Onze implementatoren hebben uitgebreide ervaring in productiebedrijven in chemie. Met deze bagage graven ze zich diep in, in uw manier van werken. Hierdoor garanderen we een perfecte brug tussen uw operationele werking en de toegevoegde waarde van de software. Onze klanten draaien nu beter, sneller en efficiënter doordat de software naadloos wordt ingezet in hun specifieke productiecontext.

Developer
We hebben software developers die gespecialiseerd zijn in diverse technologieën: SAP, .Net, Web, Java, … We vonden het zeer belangrijk om software te maken die geschreven is op een solide basis. Daarom is alles Windows based en kunnen we zo zeer stabiele software garanderen. Onze aandacht kan dan ook ten volle gaan naar het uitbreiden van de functies.

Help desk / support
We staan 24/24 en 7/7 beschikbaar om eventuele problemen op te lossen en aan te pakken. We begrijpen maar al te goed dat een productieproces dag en nacht moet draaien. Om dit te ondersteunen bieden we non stop support, zodat u altijd op onze diensten kan terugvallen. Belangrijk om weten is dat nabijheid in de huidige contexten minder belangrijk is. Gezien we de software schermen van overal ter wereld kunnen ‚overnemen’ hebben we klanten in Duitsland en Italië die van een perfecte support genieten.

Trainer
Leert de medewerkers van onze klanten om de software te werken. Deze opleiding is cruciaal om het maximum uit de software te halen. Onze trainers hebben uitgebreide ervaring in een industrieel productieproces en kunnen zo de brug maken tussen uw dagdagelijkse werking en het gebruik van de software.

Neem vrijblijvend contact op