target.jpg

Directie

Image

Directie

Als directie streef je ernaar om het bedrijf op een solide basis te laten groeien. Toekomstige strategische beslissingen moeten gebaseerd zijn op de juiste en meest recente informatie. Bovendien is het belangrijk dat je deze informatie gemakkelijk en snel kan verkrijgen.

Eén gecentraliseerde tool

Met onze software heb je één gecentraliseerde tool in handen waarmee je een beter inzicht krijgt in het werkingskapitaal en meer slagkracht creëert binnen productie en logistiek. De software biedt de mogelijkheid om op een flexibele manier in te spelen op veranderingen in de omgeving en zo een hoge klantentevredenheid te realiseren.

Eenvoudige interactie met het ERP-systeem

We koppelen de software aan het actuele ERP-systeem. Samen vormen ze een tandem die je alle informatie geeft die je nodig hebt om beleidsbeslissingen te nemen.

Bovendien wil je kritieke prestatie-indicatoren (kpi’s) ter beschikking krijgen waarmee je het rendement en het prestatievermogen kan meten. Deze gegevens bevinden zich in één systeem dat gevoed wordt door de verschillende afdelingen in het bedrijf.

Een krachtige rapporteringssuite

Deze schat aan informatie wordt gekanaliseerd en helder weergegeven met onze krachtige rapporteringssuite. De rapporten worden op maat gemaakt en vormen de ultieme basis voor gefundeerde antwoorden op specifieke vragen van aandeelhouders en andere partijen omtrent rendement en prestatievermogen.

Lagere kosten, hogere winst

Je kan onze software inzetten om de prestaties te verhogen, een permanente opvolging te installeren en het werkingskapitaal te reduceren en beheren.

Je zal er snel van overtuigd zijn dat onze software een concurrentieel voordeel biedt ten opzichte van de andere spelers in de chemische sector.

Waarom Orbitus?

  • Uniek & efficiënt grafisch planningsbord – glashelder en eenvoudig
  • Volledige integratie tussen planning, werkvloer en magazijn – data integratie ten top.
  • MES & WMS binnen dezelfde database voor maximaal rendement en traceability – alle data onmiddellijk toegankelijk
  • Real time rendementsmeting en rapportering door directe machinekoppeling voor automatische datacaptatie – correcte en onafhankelijke data met weinig inspanning
  • Sterke integratie met ERP – nauwe interfacing met SAP
  • Meer dan 10 jaar ervaring binnen diverse industriële omgevingen

Meer over ons
Neem vrijblijvend contact op