target.jpg

ICT Manager

Image

ICT Manager

Als IT-verantwoordelijke zet je al je kennis en visie in om de stabiliteit en snelheid van de ICT-diensten continu te verbeteren zodat alle medewerkers steeds optimaal kunnen werken.

Jouw interne klanten verwachten dat je de continuïteit van alle bedrijfskritische processen garandeert. Die processen steunen echter dikwijls op talloze geïsoleerde toepassingen en deze draaiende houden vormt elke dag opnieuw een uitdaging.

Wil je opnieuw de ruimte om te focussen op het IT-gebeuren en wil je tegelijkertijd meer aandacht besteden aan de dagelijkse operationele werking? Met ons softwarepakket krijg je de tool in handen om centraal en zonder extra inspanningen het volledige bedrijfsproces te informatiseren.

Thuis op de werkvloer

Wij zijn thuis op de operationele werkvloer en bieden een geïntegreerd softwarepakket binnen de IT-standaarden van vandaag. De interactie met het actuele ERP-systeem is eenvoudig. Bovendien leiden onze grafisch ondersteunde en ergonomische programma’s tot een beter gebruik en meer tevredenheid van de eindgebruiker.

Je bent dankzij ons softwarepakket in staat om alle bedrijfskritische processen centraal beheren. Door transparantie, goede documentatie en onze ondersteuning krijg je meer vat op het volledige bedrijfsproces en kan je een nog betere service bieden aan de eindgebruiker.

De software functioneert vandaag al in diverse productieomgevingen, maar wordt bij jou uitgerold volgens de jouw specifieke situatie. Het softwarepakket is dus niet te nemen of te laten. Je kunt zelf de configuratie beïnvloeden en bijvoorbeeld query’s schrijven op databases. Jij houdt de touwtjes in handen.

Betrouwbare partner

Met ons bedrijf en ons softwarepakket haal je een betrouwbare partner binnen die je zal helpen om meer controle te verwerven over het bedrijfsproces. Je mag rekenen op een installatie van a tot z, een gedegen opleidingstraject en dienst na verkoop.

Meer controle en continuïteit

Ons softwarepakket centraliseert de datastromen zodat je als ICT-manager de focus kunt leggen op betere service en interne tevredenheid. Reken op meer controle door centralisatie en integratie binnen het IT-landschap en creëer zo meer continuïteit in de bedrijfsprocessen.

Wij overtuigen je graag van de mogelijkheden van onze software tijdens een gratis demo. Aarzel niet om ons te contacteren.

Waarom Orbitus?

  • Uniek & efficiënt grafisch planningsbord – glashelder en eenvoudig
  • Volledige integratie tussen planning, werkvloer en magazijn – data integratie ten top.
  • MES & WMS binnen dezelfde database voor maximaal rendement en traceability – alle data onmiddellijk toegankelijk
  • Real time rendementsmeting en rapportering door directe machinekoppeling voor automatische datacaptatie – correcte en onafhankelijke data met weinig inspanning
  • Sterke integratie met ERP – nauwe interfacing met SAP
  • Meer dan 10 jaar ervaring binnen diverse industriële omgevingen

Meer over ons
Neem vrijblijvend contact op